InfoBuilder heeft een reputatie in het zeer snel oplossen van bestandsproblemen

Advies

Het kan voorkomen dat u niet weet of, en zo ja, welke soort conversie of koppeling u nodig heeft. Een simpele vraag zullen we vaak gratis per email beantwoorden. Als meer nodig is kunnen we een afspraak maken waarbij we uw bedrijf bezoeken om uw vragen te beantwoorden en een advies op te stellen. Hieruit volgt doorgaans een adviesrapportage waarmee u zelf verder kunt.

Maatwerk rapportages

InfoBuilder levert desgewenst standaard rapportages die voor de meest voorkomende gevallen volstaan. Dit zijn rapportages voor zowel medewerkers die met de dat zelf werken als voor het management team en zijn er op gericht om de processen te kunnen volgen. In de meeste gevallen zijn rapportages per dag, week en/of maand te bekijken.

Natuurlijk kan het voorkomen dat U specifieke wensen heeft voor bepaalde rapportages. Hiervoor bestaat de mogelijkheid om maatwerk rapportages te laten maken. Voor een maatwerk rapportage wordt hetzelfde traject gevolgd als bij de ontwikkeling van de processen zelf. In overleg worden de wensen en eisen op een rijtje gezet en wordt het uiterlijk van de rapportage vastgesteld. Tevens wordt het output-formaat bepaald, bijvoorbeeld een spreadsheet, pdf of tekst document. De meest gebruikte methode is een html overzicht per email of als een bestand dat via SFTP verzonden wordt.